YES, YOU CAN FLY!

Zet de eerste stap en leer zweefvliegen!

De Vlaamse Zweefvlieg Academie nodigt iedereen vanaf 14 jaar uit om te proeven van Zweefvliegen!
Op één avond geven we een inleiding tot het zweefvliegen, waarbij zowel de opleiding als enkele theoretische aspecten aan bod komen. Hoe bestuur je een zweefvliegtuig? Wat is thermiek? Stuk voor stuk vragen met interessante antwoorden. Het is immers belangrijk dat je de antwoorden kent als je, wat later, zelf de ‘controls’ van een zweefvliegtuig in handen hebt. Na deze inleiding maak je 5 vluchten met een bevoegde piloot in een twin-zweefvliegtuig met veilige dubbelbesturing. Deze spoedcursus bieden we jou aan voor maar €150! (incl.  5 vluchten).
De introductieavond vindt plaats op Antwerp Airport in het lokaal van de Royal Antwerp Aviation Club,  3 april 2019 om 20:00u. Voor het vliegen verwachten we jou op het vliegveld Weelde. De vijf vluchten boek je op de weekenddagen die jou het best passen!

concreet:

  • woensdag 3 april, 20u: Wat is zweefvliegen + hoe ziet de opleiding eruit? Iedereen krijgt een mentor toegewezen om een persoonlijke aanpak te garanderen! @ Antwerp Airport
  • zaterdagen en zondagen: Vliegen op Weelde, de vliegbasis van de club

Graag inschrijven met het onderstaande formulier of via info@vlaamsezweefvliegacademie.be . Verdere details worden dan meegedeeld.

Tot dan!
OEPS! Je hebt blijkbaar niet alle velden ingevuld.

zonsondergang weelde