YES, YOU CAN FLY!

Zet de eerste stap en leer zweefvliegen!

Inschrijvingen 2024 volzet!

De Vlaamse Zweefvlieg Academie nodigt iedereen vanaf 14 jaar uit om te proeven van Zweefvliegen!

Op één avond geven we een inleiding tot het zweefvliegen, waarbij zowel de opleiding als enkele theoretische aspecten aan bod komen. Hoe bestuur je een zweefvliegtuig? Wat is thermiek? Stuk voor stuk vragen met interessante antwoorden. Het is immers belangrijk dat je de antwoorden kent als je, wat later, zelf de ‘controls’ van een zweefvliegtuig in handen hebt. Na deze inleiding maak je 5 vluchten met een bevoegde piloot in een twin-zweefvliegtuig met veilige dubbelbesturing. Deze spoedcursus bieden we jou aan voor maar €220! (incl.  5 vluchten). Uiteraard zoeken we geëngageerde toekomstige clubleden die de pilootopleiding willen starten. Daarom krijg je achteraf 50€ korting op het lidgeld als je een YYCF-deelnemer bent.
De introductieavond vindt plaats op Antwerp Airport in het lokaal van onze collega’s van de Royal Antwerp Aviation Club,  20 maart 2024 om 20:00u. Voor het vliegen verwachten we jou op het vliegveld Weelde (Ravels). De vijf vluchten boek je op de weekenddagen die jou het best passen!

Let op! plaatsten zijn beperkt!

concreet:

  • woensdag 20 maart, 20u: Wat is zweefvliegen + hoe ziet de opleiding eruit? Iedereen krijgt een mentor toegewezen om een persoonlijke aanpak te garanderen! @ Antwerp Airport
  • zaterdagen en zondagen + week paasvakantie: Vliegen op Weelde, de vliegbasis van de club
  • (maximum 105kg, maximum 2m)

Graag inschrijven met het onderstaande formulier of via info@vlaamsezweefvliegacademie.be . Verdere details worden dan meegedeeld.

Tot dan!
OEPS! Je hebt blijkbaar niet alle velden ingevuld.

zonsondergang weelde